Új hozzászólás

Prónay Balázsf…

2023. 11. 12., v - 15:45

,, Aranykorunk eljövetele sokkal jobban közeledne , ha ! "

Élhetnénk
Dubaj
szintjén
sokkal jobban is

!!!!!!!

!

De , nem és nem és nem ,
mert
Orbán Viktor
nem az , akinek vallja magát .

https://hungaryfirst.hu/cikkek/2021-11-13/50-ezer-milliard-forintnyi-ar…
😪 😪 Siralomház az kutyafüle amit most érzek e - link kapcsán amit ezelőtt kettő évvel ezelőtt figyeltem ki a neten Google - n keresztül és persze rögvest be regisztráltam oda magam és az önálló véleményemet nem tettem véka alá ekkor sem mert nem ..
Azt követően feltételeztem hogy a mások által nagyra becsült parlament - kormány és pedig a FIDESZ vezér egyéniségei s igy a nagy vezir Orbán Viktor jelen tárgykörbe oda teszi magát az az végre valahára megmutatja ki is ő valójában e tekintetben is . Vagy is konkrétabban engedélyezi a hazai kitermelést az arany bányászatban a Nagybörzsönyben !
Hú de sír a lelkem és bizony ez mind semmi mindahoz képest amiket érzek ennyi idő elteltével 2021 óta . 😪😪
- Miért is ?
Úgy vélem s egyre jobban érzem mintha Pecsenyesütők verték volna fel a tanyájukat az Országházában és ennek bizony nem kis idelye már és ez alól még Orbán Viktor sem kivétel , aki igen is megnevezhető e -tekintetekben is , mert
hazánkban levő gazdag nemesfém érc = arany és ezüst bányászat mellé nem állt oda e - tekintetben, és még nem is reagált rá , pedig bizalommal fordultak hozzá
Tisztelt Kovácsi Sándor Geólógus mint magyar vállalkozó szakember és igy Varga István úgy szintén még mindig a mellékelt link értelmében
https://hungaryfirst.hu/cikkek/2021-11-13/50-ezer-milliard-forintnyi-ar…

valamint igy is ,

https://youtube.com/watch?v=3SUH_iBzLZM&si=6AbP7KDdSIdWapwt

És ahogy lenni szokott e - beadványhoz sem , az az kérelemhez sem reagált , nem válaszolt a sokak által megválasztott Miniszterelnők , ami már önmagában véve is tisztességtelen gusztustalan és igen is ennél jobban is megpecsételhető , hiszen megtehetné hogy a magyar nemzetet ily módon feltudná támasztani gazdaságilag , de Ő ezt mégsem tette meg Fidesz irányitásával sem és mindezek helyet igen is a KINAIAKAT támogatja Akkumulátorgyároriások kapcsán , akiknek behódolt jócskán és bizony nem is kicsit , pedig ezer sebből vérzik az ország ..

Valójában és tényleg pecsenyesütők sokasága verték fel tanyájukat a nemzet templomában s együtt csemegéznek , pedig bizony Isten nem azért lettek oda beválasztva , hogy idegeneket támogassanak , be is hívjanak hazánkba .
Kezdem azt hinni ott a parlamentben látszattevékenység folyik , de úgy nagy érdemben a haza szolgálatában szinte semmi , csak is az idegen nagyhatalmak kiszolgálása folyik egyre látványossabban , hiszen a kormány elkővet ezek értelmében , hogy csak is a barátikőrt népszerűsití s karolja fel , de ezeken kivül senkit .
Pedig nagyon illene a hazai arany és ezüst bányászatot engedélyezze s álljon is ki mellette forszirozza is , mert hiszen jelenünkben ez a méltó lehetőség hogy a Magyarország úgy tündököljön amint volt ez TRIANON előtti időkben ..

No , de ha mégsem teszi ezt így ahogy kellene , hogy hazánk ki tudjon mászni a nagyon súllyos infláciobol = hétszükesztendőiböl , akkor kénytelen vagyok azt gondolni és hinni ez a személy név szerit Orbán Viktor teljesen alkalmatlan arra a tiszségére amire beválasztották és sajna el is fogadta , hiszen a látszat is ezt bizonyitja sok féle tekintetekben .
És ha ez igy van , mert ez igy van , akkor igen is nem méltó arra a tisztségre amin jelenleg van mint országunk vezetője ..

Úgy tudom az utólagos beismerés sokat segitene rajta = ha meg is vallaná alkalmatlan a nagyhorderejű döntésekben és csak is piti ugyekben kompetens ,
ami nagyon is igy van ez és bizony létezhet mert ez ez igy van ...

Nemzetünk Független Semleges
Nagy Magyarországgá válhatna s még nagyobbá mint annakidején amint voltunk .

Hitvallásunk érdekében felszólitom a Fidesz kormányt és ezen belűl
Orbán Viktor személyét hogy haladéktalanul álljon mellé e - Szent ügyhöz és engedélyezze és támogassa saját hatáskörében a Nagybörzsönyben levő Arany és ezüst bányászattot ,
még konkrétabban oroszlán részt adjon utasitást minisztereinek jelen tárgykorbe hogy saját hatáskoreinkben ténylegesen megkezdődhessenek a munkálatok feltárások és ezek által is még nagyobbá váljunk világ viszonylatban is ( és bizony nem Kinai Akkumulatorgyárak terén ) hanem Arany és Ezüst bányászatunk értelmében !

Ajánlja és jegyzi mindezt :
Lovag Prónay Balázsfalvi Attila Nándor
H - Pest Vármegye 2023 . november 12.