Új hozzászólás

Seres Tamás György

2023. 12. 16., szo - 15:40

Válasz Aranyér üzenetére

A Börzsönyben a feministák szeretnének egy autonóm területet létrehozni amit ők irányítanak. Ez a terv kb egyidős az Opre Roma Párt cigány autonómia tervezetével. Ahogy a romák, úgy a nők is hátrányos helyzetben vannak hazánkban. Már egyes arab országokban több joguk és megbecsülésük van a nőknek mint idehaza. Emellett a leszbikusok aránya is jóval nagyobb mint a melegeké. Az isztambuli egyezmény aláírásának megtagadása után ők létjogosultságot éreznek arra, hogy saját területük legyen akár csak a romáknak, meg sok más kisebbségnek és szubkultúrának Európában. Van precedens a tervezetükre!
A Cserhátban az incelek akarnak saját területet- ők kb öt éve jelentek meg itt. Ez egy eléggé veszélyes szubkultúra és szomszédos a Börzsönnyel is! Alapból gyűlölik a nőket, sokan közülük aszexuálisak, akik meg nem kúrváznak, ha van miből. Bár ennek a szubkultúrának a képviselőit nem veti fel a pénz és siker. Filozófiájukban alanyi jogon járó szexet követelnek!
A Cserhát és a Börzsöny egy része Nógrádhoz tartozik ami a tervezett cigány autonómia részét képezi!
Vannak átfedések így borítékolható a konfliktus is ami pár éve már zajlik a két hegység területén.
A Mi Hazánk és a körzet ogy. képviselői is tudnak róla, ahogy az Ipoly erdő, a helyi hatóságok és polgármesterek is!
Valamiért sz@rnak az egészbe. Idén se volt több rendőr, polgárőr és erdész, hogy megjelentek a migránsok és embercsempészek.
Már évek óta lehet hallani, hogy időről időre, a helyiek, kisebbségiek, incelek, feministák és kirándulók összecsapnak a hegyekben, és ez évről évre csak rosszabb!
Csak a frekventáltabb túraútvonalak biztonságosak. Ha valaki másfelé tervez kirándulni legalább tíz embert össze kell trombitálnia, de az éjszakai túrák kizártak!